Dayanıklı, Hafif ve Rahat Optik Gözlükler: Vycoz Markası

Dayanıklı, Hafif ve Rahat Optik Gözlükler: Vycoz Markası

“Kore’de neden vidasız gözlük markası yok?”

 

Vycoz markası için işte her şey bu soruyla başladı. Vycoz markasının kurucusu Mr. Jeong bu soruyu sorarak yola çıktı ve şu an dünyaca ünlü olan Vycoz markasının serüveni başladı.

 

Vycoz gözlüklerinin tasarımı, yenilikçi çizgisinin yanında, teknoloji ve işlevselliği de gözlüklerinde birleştirmeyi her zaman başardı.

 

Otomobil, tekstil ve gözlük tasarımcısı 3 kişi, deneysel bir tasarım oluşturmak için bir araya geldi ve bugünün rahat, dayanıklı ve hafif optik gözlüklerini yarattılar.

 

Daha hafif malzeme kullanımı, gözlüğün toplam ağırlığını azaltır. Gözlüklerde ağırlık dengesi önemlidir. Aksi takdirde gözlükler düşebilir ve kullanımı rahatsız edici olabilir.

 

Vycoz markası tasarımlarında bu dengeyi çok iyi sağlamış ve hem en hafifi hem de en rahatı hedeflemiştir.

 

 

Siz de hem çok hafif ve rahat hem de dayanıklı numaralı (optik) gözlükler arıyorsanız, Vycoz markası optik gözlük modelleri listemize mutlaka göz atmalısınız. Gelin bu harika listeye beraber göz atalım.

 

 

Vycoz DR9008 Org-Top 48-21

 

 

Sade ve minimal tarzın öncüsü Vycoz optik gözlük modelleri listemizin en başında, bu yılın da favorisi olan nude tonlardaki bir model var. Vycoz DR9008 Org-Top 48-21.

 

İnce çizgilerin hakimiyetindeki modelin köşeli çerçeveleri ve açık tonlara çok yakışan bakır renk gözlük sapları oldukça dikkat çekici olmayı başarmış bizce.

 

 

Vycoz Kotas Gry 45-23

 

Her yılın olduğu gibi bu yılın da vazgeçilmezi kahve tonları burada da karşımıza çıkıyor.

 

Gözlüğün hafifliğini bakınca bile hissedebileceğiniz Vycoz Kotas Gry 45-23 modeli, minimalist tarzı benimseyenlerin vazgeçilmezi olacak.

 

 

Vycoz DR9406 Blu-G 50-19

 

Gözlük kullanmak kimi için zor olabilir. Gözlüğün ağırlığının yüzünüzdeki hissettirdiği etkiyi dengelemek gerçekten zordur. Ama Vycoz markası bu işi gerçekten çok iyi dengeliyor.

 

Yine açık tonlardaki daha oval bir yapıya sahip bir modeller listemize devam ediyoruz. Vycoz DR9406 Blu-G 50-19 ile kendinizden emin olmanın yanında konforunuzdan da ödün vermeyeceksiniz.

 

Vycoz Wero Nav 49-21

 

 

Vycoz Wero Nav 49-21 modelimiz, Vycoz markası optik gözlük modelleri arasında şeffaf yapısıyla hemen ilginizi çekecektir.

 

Yüzünüzde varlığıı hissetmeyeceğiniz kadar hafif ama bir o kadar da dayanıklı bu modelin tutkunları bizca çok olacak.

 

 

Vycoz Tata Nav 49-20

 

 

Yuvarlak hatlardan daha dikdörtgen şekiller doğru geçiyoruz listemizde.

 

Vycoz Tata Nav 49-20 modelinin şekli, köşeli gözlük tercih edenlerin ve yuvarlak yüz hattına sahip olanlar için oldukça ideal.

 

 

Vycoz Lita Slbk 44-23

 

Küçük ve yuvarlak gözlüklerden hoşlananları hemen buraya alalım.

 

Vycoz Lita Slbk 44-23 modelinde olduğu gibi, küçük yuvarlak modellerinde oldukça revaçta olduğu Vycoz markasında, bu modelde de konfor yine ön planda. Kahve tonların hakim olduğu bu sade tasarımın hayranları şimdiden artıyor bile.

 

Vycoz Dully Gin 50-22

 

 

Yine açık tonlara geri dönüyor ve bu kez nude rengin yuvarlak bir modeline göz atıyoruz.

 

 

Vycoz Dully Gin 50-22 modelinde öne çıkan sakin ve sade tasarımı görünce inanın hemen almak isteyeceksiniz.

 

 

Vycoz DR9005 Pur-H 51-20

 

 

Leopar desen her yılın vazgeçilmezi olduğu gibi bu yılın da favorisi.

 

Vycoz DR9005 Pur-H 51-20 gözlük modelindeki ince ve zarif tasarım, kahve leopra deseniyle de birleşince mükemmel bir gözlük orta çıkmış.

 

 

Vycoz DR9003 Lime-H 47-21

 

 

Yuvarlak gözlüklerin zarafeti tartışılmaz!

 

Vycoz markasının minimal çizgisi ve yılın trende renklerinden yeşil ve kahve birleşince, Vycoz DR9003 Lime-H 47-21 modelinin severleri de artacağa benziyor.

 

 

 

Siz de hafif ama dayanıklı optik gözlük arıyorsanız, 2023 sezonun da damga vuracak olan Vycoz optik gözlük modelleri için optizen.com.tr online sitemize bakabilir ve size en yakın olan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Dayanıklı, Hafif ve Rahat Optik Gözlükler: Vycoz Markası
Ağustos 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR