Lunor Optik Gözlük Modelleri

Lunor Optik Gözlük Modelleri

Lunor Markası

 

Lunor kelime anlamı Fransızca’da “Altın Gözlük” anlamına gelen Lunette D’or kelimelerinden esinlenerek doğmuş bir Alman gözlük markasıdır. Yolculuklarına ilk olarak el yapımı altın gözlük çerçeveleri yaparak başladıkları için de bu ismi tercih etmişlerdir.

 

Daha sonraki yıllara farklı malzemelerle de üretime başlamışlar fakat her bir gözlüğü tıpkı bir altın gözlük üretiyormuşçasına hassasiyetle ve 200’e yakın bir süreçle ürettikleri için de Lunor ismi anlamını koruyarak bu günlere gelmiştir.

 

Lunor markasının ana felsefesi seri üretime geçmeden, hiçbir seri üretim parçası dahi kullanmadan gözlükler üretmektir. Eski ve el yapımı olan gözlüklerin özgün ve kaliteli olduğunu savunan Lunor, bu sebeple halen üretimine el yapımı olarak devam etmektedir.

 

Lunor markasının, altın kurallar adı altında bir manifetosu vardır. Bu manifestoya göre; tüm Lunor gözlükleri üretilirken aynı bir altın gözlük üretir gibi, yaklaşık 200 aşamalı bir sürece girer ve o şekilde üretilir.

 

Steve Jobs’un ikonik yuvarlak gözlüklerinin de yaratıcısı olan, kendine özgü ve şık optik gözlük markası Lunor ürünleri için listemize gelin birlikte bakalım.

 

 

Lunor Optik Gözlük Modelleri

 

 

Lunor M09 Mod 1 col AG 48-20 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Vintage bir çizgiye sahip Lunor M09 Mod 1 col AG 48-20 modeli ile listemize başlıyoruz.

 

Bakır tonlara sahip olan Lunor optik gözlük modelinin retro ve minimal çizgileri, kendinden emin ve tarzını ortaya koymayı sevenler için çok ideal.

 

 

Lunor M05 Mod 5 col PP 43-24 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Lunor optik gözlük modellerinin en belirgin özelliği olan seri üretimden uzak, her modelin kendine özgü çizgisinin ön planda olduğu vurgusunu en iyi hissettiğimiz modellerden birine geldi sıra: Lunor M05 Mod 5 col PP 43-24.

 

Küçük, tam yuvarlak ve ince çerçeveleri, yalın ama keskin bir tarza sahip.

 

Lunor A12 501 col 61 46-20 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Açık renk çerçeveleri kullanmayı sevenlerin tercihi olacak bir Lunor optik gözlük modeli olan Lunor A12 501 col 61 46-20, kemik çerçeveleri tercih edenlerin favorisi olabilir. İki renkli deseni ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

 

 

Lunor A6 257 col 33 51-18 Optik-Gözlük-Çerçevesi

 

 

Mavi ve kahverenginin en güzel şekilde buluştuğu bir Lunor optik gözlük modeli: Lunor A6 257 col 33 51-18.

 

Yalın ama dikkat çekici bir stili benimsediyseniz, bu model tüm beklentilerinizi karşılayacak.

 

 

Lunor M05 Mod 6 col AG 43-24 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Yine bizi geçmişe götüren bir Lunor optik gözlük modeli daha listemizde yerini alıyor. Markanın “altın gözlük” yaparak başladığı bu serüvenin bir özeti gibi olan Lunor M05 Mod 6 col AG 43-24 modelinde, ince işçilik ve kendine özgü tasarım çizgisini çok net görebiliyoruz.

 

 

Lunor Classic Panatomic col AG 48-21 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Çerçevesiz modellerin de en iddialı markalarından biri olan Lunor’dan, sevenlerini mutlu edecek bir model: Lunor Classic Panatomic col AG 48-21.

 

Gözlük saplarında taşıdığı klasik tasarım çizgisini, çerçevesiz camlarıyla birleştiren modelin tutkunları eminiz ki çok olacak.

 

 

Lunor A5 231 col 03 49-18 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Kaliteli işçilik, özel bir tarz ve sarı tonunun bir araya geldiği Lunor A5 231 col 03 49-18 modeli listemizin iddialı modellerinden biri.

 

Lunor optik gözlük modellerinin yuvarlak hatlarının ön planda olduğu modelde, bu kez renkli çerçevelerle dinamik bir form kazandırılmış.

 

 

Lunor A5 231 col 02 49-18 Optik Gözlük Çerçevesi

 

 

Lunor optik gözlük modelleri listemizin son modeli: Lunor A5 231 col 02 49-18.

 

Sonbahar trendlerinin tüm detaylarını barındıran modelde, kahve sarı tonları birarada görüyoruz. Tarzına sahip çıkanların favorisi olacak bir model!

 

 

 

Lunor optik gözlük modelleri için optizen.com.tr online sitemize girebilir ya da size en yakın Lunor bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: Lunor Optik Gözlük Modelleri
Eylül 05, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR