Maybach The Creator

Maybach The Creator

Maybach, onlarca yıldır kalite, lüks ve kişiye özel tasarımlarıyla tutkunlarına hitap ediyor. Maybach Gözlük, optik lüksün zirvesini temsil eden bir markadır. Her bir çerçeve, doğal manda boynuzu, kaliteli ahşap, karbon fiber, deri, titanyum, 18 ayar altın ve elmas gibi nadir ve değerli malzemelerden oluşmuş ve en iyi Alman el işçiliği teknikleri kullanılarak özenle tasarlanmıştır.

 

 

İşçilik Tasarımla buluştu: MAYBACH The Creator

 

Maybach The Creator tarz, tasarım, yenilik ve sürdürülebilirliği bir araya getiren yeni bir zamanın ruhunu ifade ediyor. Birinci sınıf doğal boynuzdan ve değerli kaplamalı, ultra hafif titanyumdan üretilen Maybach The Creator güneş gözlükleri, gözlükte lüksün zirvesini temsil eder.

 

Bu benzersiz tasarım iş birliğinde, Maybach’in zanaatkarlarına, Mercedes-Benz'in tasarım ekibi de katıldı ve birlikte Maybach The Creator’u hayata geçirdiler. Birinci kalite, lüks güneş gözlüğü modellerinin sınırlarını zorlayan harika bir tasarım elde ettiler. Maybach The Creator’un bu olağanüstü gözlük modelleri, en son teknikleri, modern bir tasarımla birleştiriyor ve 10 karşı konulmaz renkten oluşan muhteşem bir seri olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

Biz de sizin işinizi biraz kolaylaştırmak adına bu tasarım harikası Maybach The Creator serisini yakından inceledik. Gelin bu eşsiz, kalite dolu ve lüks dünyaya birlikte göz atalım.

 

 

Dünya’nın 2 İyisi: Maybach ve Mercedes Benz

 

Harika Stil ve Olağanüstü İşçilik

 

Özel ve benzersiz Maybach The Creator tasarım güneş gözlükleri, ultra hafif titanyum ile sürdürülebilir kaynaklı doğal boynuzu bir araya getiriyor. 22 ayar altın, platin ve 18 ayar pembe altın detayları gözlüklere ekstra bir lüks dokunuş katıyor. Maybach The Cretaor, dünyanın iki devinin deneyimlerinden yararlanarak, şimdiki zamanın ruhunu yansıtmak ve şekillendirmek için modern bir tasarım dili kullanıyor.

 

 

Maybach The Creator, Mercedes tasarım dilinin unsurlarını birebir taşıyor. Geniş konturlar ve akıcı estetik, adeta en lüks araç modellerini andırıyor. Göze çarpan radyatör ızgarasının ayrıntılarını yeniden yorumlayan güneş gözlüklerinin köprüsündeki etkileyici metal dokunuş ise harika bir detay.

 

 

 

 

 

 

Doğal Malzeme, Güçlü Görünüm

 

Yukarıda bahsedildiği gibi, Maybach The Creator güneş gözlüklerinin önemli bir özelliği de, gözlüğün çerçevesinde kullanılan doğal boynuzdur. Olgun boynuz, gözlük yapmak için en uygun olanıdır ve bu nedenle hayvanlar yaşlandıkça boynuz daha güzel olur.

 

 

10 Benzersiz Renk Seçeneği

 

Maybach The Creator, "Sofistike Lüks" anlamına gelir ve mükemmellik duygusuyla gözlük severlere hitap eder. El işçiliği sanatının sınırlarını zorlayan yenilikçi tasarım özellikleriyle kendine hayran bırakan bir tasarım diline sahip serinin zengin bir renk paleti mevcut olup, on benzersiz çeşitten oluşur. Doğal boynuz, değerli metal ve titanyumdan oluşan muhteşem üçlemenin daha önce böyle performans gösterdiğini inanın görmediniz!

 

 

 

Maybach The Creator, 22 ayar altın kaplamalı üç model ve her biri birinci sınıf titanyum taban üzerinde pembe altın veya platin kaplamalı iki model dahil olmak üzere çeşitli renk kombinasyonlarına sahip. Mat siyah metal elementlere sahip üç model özel bir karakter taşır. Beyaz mermer boynuzlu, kırmızı renk varyantına ek olarak, malzemeler arasındaki ve parlak ve mat efektler arasındaki kontrastı zarif bir şekilde vurgulayan siyah-siyah kombinasyonu mevcuttur. Bunların yanı sıra siyah-beyaz-siyah varyantı da vardır. Her çift benzersiz, bu yüzden de bu harika tasarımların arasında seçim yapmak gerçekten oldukça zor!

 

 

The Creator güneş gözlükleri ve tüm Maybach optik gözlük ve güneş gözlüğü modelleri için optizen.com.tr online sitemize bakabilir ve size en yakın olan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Etiketler: Maybach The Creator
Eylül 04, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR