Renkli Optik Gözlük Modelleri

Renkli Optik Gözlük Modelleri

Renkli Optik Gözlükler ile Yaza Ayak Uydurun

 

Numaralı optik gözlükler, kimimiz için hayatımızın bir parçası. Optik göz kusurları olan kişiler için numaralı gözlükler bir zorunluluk olduğu gibi artık birer aksesuar da aynı zamanda.

 

Giydiğimiz kıyafetten, gittiğimiz ortama, katıldığımız bir davete kadar, taktığımız optik gözlüklerin de uyumlu olmasını arar hale geldik.

 

Durum böyle olunca da, özellikle yaz aylarında renkli optik gözlükler çok fazla aranır ve tercih edilir oldu diyebiliriz.

 

Bu yazımızda sizin için yazın en trend renkli optik gözlük modellerini yakından inceledik. Gelin beraber göz atalım!

 

 

Renkli Optik Gözlük Modelleri

 

Lool Vector Rd 48

 

Kırmızı son yıllarda renkli optik gözlükler içinde en çok tercih edilen renk. Dikkat çekici bir renk olmasıyla beraber sizi sıradanlıktan uzaklaştırmasıyla da ön planda. Durum böyle olunca da, Lool Vector Rd 48 optik gözlük modeli de hem rengi hem de minimal ince çerçeveleriyle, renkli optik gözlükler listesinin en başında yerini alıyor.

 

 

Lool Orbit Gr 48

Koyu yeşil, ince ve metal çerçeveriyle dikkat çeken Lool Orbit Gr 48 modeli, aşırıya kaçmadan nasıl farklı olunabileceğini söylüyor bize. Hem kalsik, hem spor her ortama ve kombine uyum sağlayan bu renki optik gözlük modeli, yeşil sevenlerin favorileri arasına girecek.

 

Modo 4434 Teal 48-20

 

Soft renklerden hoşlananları buraya alabilir miyiz? Modo 4434 Teal 48-20 modelinde kullanılan açık ton yosun yeşili görenleri hemen cezbediyor. Yuvarlak çerçeve sevenleri de kendine hayran bırakan model, renki optik gözlükler arasında ilk sıralarda.

 

Modo 4436 Navy 54-17

 

 

Yüz şeklinize göre köşeli gözlük tercih etmeniz gerekiyorsa, Modo 4436 Navy 54-17 tam size göre!

 

Hem sıradan bir çerçeve değil, hem de çok marjinal olmaktan hoşlanmayanlar için çok iyi bir alternatif.

Boss 0202 7H9 54-15

 

Boss yine farkını ortaya koyuyor ve renkli optik gözlük modelleri arasında sıyrılmayı biliyor. Her daim trend olan leopar deseni ve aynı zamanda mavi renk gözlük saplarıyla, Boss 0202 7H9 54-15 yazın renkli dünyasına adını yazdırıyor.

                                             

Hem spor hem de iddialı olmak isteyen için çok ideal.

 

Tommy Hilfiger 1500 Mvu 43-15

 

Spor tarzı benimseyenlerin kıyafette de ilk tercih ettikleri markalardan biri olan Tommy Hilfiger, renkli optik gözlük tercihinde de tutkunlarını mutlu ediyor. Mavi ve kırmızının zıt uyumunu üstünden taşıyan Tommy Hilfiger 1500 Mvu 43-15 modelini mutlaka görmelisiniz!

 

Etnia Barcelona Zion Park Brbl 54

 

Etnia Barcelona özellikle beyaz yaka çalışanlar tarafından tercih edilen bir marka. Güneş gözlüklerinden yakaladığı tarzı renkli optik gözlük modellerinde de başarıyla uygulayan markanın Etnia Barcelona Zion Park Brbl 54 modeli yazın trendlerinde tabi ki yerini aldı.

 

 

Guess 2795 087 54-14

 

Guess yine farkını ortaya koyuyor ve optik gözlüklerde de nasıl asil olunabileceğini kanıtlıyor adeta. Guess 2795 087 54-14 modelinin zarif yapısı ve iki renk kombinasyonu deneyenleri hayran bırakıyor.

 

Dolce Gabbana 5076 3097 55

 

 

Belki de renki optik gözlük listesinin en dikkat çeken ve kullanması cesaret isteyen modeli Dolce Gabbana 5076 3097 55. Pembe rengi ile girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinizde toplayacak model, pembe renk tutkunlarını da bir o kadar mutlu edecek diyebiliriz.

 

Miu Miu 03Tv 02M1O1 52

 

 

Bu yılın belki de en çok konuşulan markalarından Miu Miu, güneş gözlüklerindeki cat eye rüzgarını, renkli optik gözlük modellerinde de sürdürüyor. Miu Miu 03Tv 02M1O1 52 modeli şeffaf ton rengi ile bir harika.

 

 

Tüm optik gözlük modelleri için optizen.com.tr online sitemizi ziyaret edebilir ve satın almak için size en yakın olan Optizen mağazamıza gelebilir misiniz.

 

Etiketler: Renkli Optik Gözlük Modelleri
Ağustos 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR