Zeiss Visufit 1000 Dijital Odaklama Platformu

Zeiss Visufit 1000 Dijital Odaklama Platformu

Zeiss Dijital Odaklama Cihazı

 

 

Dijital çağ hayatımızın her alanında kendini gösterdiği gibi optik mağazalarını ve verdikleri hizmetleri de yeniden tanımlamaktadır.

 

Müşteriler, her zamankinden daha iyi ve kaliteli servis standartları talep etmekte ve deneyimli uzman optikler bile, sahip oldukları tecrübelerin çok üstünde hizmet vermek durumunda kalmaktadır. Sunduğunuz hizmetlerin kişiye özel olması ve rahatlık, mağazanız için farklılaşmanın temel unsurlarının başında gelir.

 

 

İşte Zeiss VISUFIT 1000 de, hassasiyetten ve kullanım kolaylığından vazgeçmeden dijitalleşme çağına ayak uydurmanızı ve müşteri memnuniyetini sağlamanızı sağlar.

 

Müşteri memnuniyetini her zaman en önde tutan ve siz müşterilerimize en kaliteli ve en yenilikçi hizmetleri vermeye çalışan Optizen Optik olarak, Zeiss Visufiit 1000 cihazımızı mağazalarımıza getirdik.

 

ZEISS VISUFIT 1000: Yeni Bir Dijital Platform

 

 

Zeiss Visufit 1000 aşağıdaki özelliklere sahiptir;

 

  • Optik performansı maksimuma çıkarmak üzere doğru odak ölçüsü sağlar.
  • Çerçeve kalibrasyon klipsi kullanımını ortadan kaldırır.
  • Müşterinizin özel gereksinimleri temelinde bir konsültasyon yapmanızı mümkün kılarak, birbirine tam olarak uyan, kişiye özel gözlük camları ve çerçeveleri garanti eder.
  • Çevrim içi ve çevrim dışı işler arasındaki engelleri aşmanıza yardımcı olur.
  • Optik çözümlerin kolayca özelleştirilmesini mümkün kılar.

 

Manuel Odak Ölçümü Müşterileriniz İçin En İyi Çözüm Olmayabilir!

 

  • Kişiselleştirme: Müşteriler gözlük seçiminde 10’dan fazla çerçeve modeli dener.
  • Hatalı odak ölçümü, bir gözlük camının optik performansını %40 azaltabilir. Bu da manuel odak ölçümünü, hata oranı yüksek bir yöntem haline getirmektedir.
Müşterilerin %69'u dijital odaklama cihazları kullanılan mağazaları gözlük alımlarında tercih ederler. Bu yüzden Zeiss Visufit 1000 paltformu, yeni nesil müşteri ihtiyaçlarını karşılamanıza ve daha fazla müşteriye sahip olmanıza olanak tanır.

 

 

ZEISS VISUFIT 1000 ile Dijital 3D Odaklama


1. Yüksek Ölçüde Hassasiyet

 

3 boyutlu odak ölçümü tek seferde tam 180° bir görüntü sağlamak üzere birbirine göre kalibre edilmiş 9 kamera kullanılarak yapılır. Bu aynı zamanda sizin kendinizi rahatsız hissetmenize ve doğal duruşunuzu değiştirmenize neden olabilecek bir çerçeve ölçüm klipsine gerek olmadığı anlamına gelir.


Kısa mesafelerde verjanstan kaçınmak için, cihazda verileri güvenilir hale getirecek şekilde sonsuz projeksiyon için bir lazer işareti mevcuttur.


Sağ ve sol arka verteks mesafesinin belirlenmesi, gözlük camı tasarımı sırasında bireysel kullanım parametrelerini dikkate alarak daha önce görülmemiş bir doğruluk düzeyi sağlar.

 

 

2. Kullanımı Kolay

 

İster bilgisayar (PC) ister tablet deneyiminizin ve optik eğitiminizin düzeyi ne olursa olsun, odak ölçüm cihazının kullanımı kolay ve hızlıdır.

Vücut postürü yardımcısı, ölçüm sürecini etkileyebilecek olağandışı vücut duruşunu düzeltmenize yardımcı olur.


Müşteriniz kalın gözlük sapları olan bir çerçeve seçerse, şeffaflaştırma seçeneği korneanın pozisyonunu saptamanıza ve sorun olmaksızın arka verteks mesafesini belirlemenize yardımcı olacaktır.

 

 

3. Sınırsız çerçeve karşılaştırma için 180° görüntü

 

Zeiss VISUFIT 1000 ile müşterilerinizin denediği farklı çerçevelerin nasıl görüneceği konusunda daha iyi bir fikirleri olmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu özellikle numarası yüksek olan müşteriler için tercih edilen bir özelliktir.

 

 

 

4. Çerçevede gözlük camı simülasyonu

 

Bu özellik müşterilerin seçilen çerçeve için doğru gözlük camı ve doğru kaplama veya hangi rengi seçmeleri gerektiğine yardımcı olur. Her şeyi bir arada göstererek, müşteriler için son ürüne genel bir bakış sağlar.

Müşteriler harika bir satın alma deneyimi yaşar ve onları gözlük camı ve kaplama aralığının faydaları konusunda ikna etmenin en iyi yolu da budur.

 

 

 

Zeiss Visufit 1000 Dijital Odaklanma Platformu ile en iyi kalitede hizmet alabilmek ve yeni nesil dijital odaklanma cihazı ile daha güvenilir sonuçlar alabilmek için sizi en yakın Optizen Optik mağazasına bekleriz. Optizen Optik mağazalarımızın adreslerine İletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Zeiss Visufit 1000 Dijital Odaklama Platformu
Ağustos 29, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR