İddialı ve Çarpıcı Bir Yaşam Tarzı: Philipp Plein

İddialı ve Çarpıcı Bir Yaşam Tarzı: Philipp Plein

Sıra dışı ve kışkırtıcı bir tarza mı sahipsiniz?

 

 

Cevabınız evet ise, Philipp Plein markasını eminiz duydunuz. Tasarladığı her üründe iddialı, dikkat çekici ve kişiye özelliği ön plana çıkaran marka, yarattığı farklı ve özel yaşam tarzıyla, sevenlerine apayrı bir dünya yaratıyor. Philipp Plein dünyasına bir kez adım attığınızda, ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacak ve muhtemelen vazgeçilmeniz olacak.

 

Philipp Plein, Plein Sport ve Billionaire markalarını içeren PHILIPP PLEIN International Group'un Alman moda tasarımcısı ve kurucusudur.

 

1998’de Münih’te kurulmuş olan, tasarımcısı Philipp Plein ile aynı ismi taşıyan marka, genel olarak, kıyafetten iç dekorasyona; gözlükten ayakkabıya kadar farklı bir yaşam tarzı sunuyor.

 

Markanın tasarımı olan her üründe özel malzemelerin alışılmadık şekilde kullanılması, bazen de alt kültüre ait detaylarla birleştirilmesi her parçayı eşsiz ve kişiye özel kılıyor.

 

 

Güneş gözlüğü serisini dört ana konsepte oturtan Philipp Plein markası, her konseptte hedef kitlesine hita etmeyi ve onları bu yaşam tarzına dahil etmeyi başarıyor.

 

 

PLEIN AVIATOR konsepti ile, sınır tanımayanlara özel havacı modellerini kapsıyor. Tasarımın ve detay gösterilen özenin ortaya çıktığı konseptte çerçeveye uygulanan Philipp Plein logosu dikkat çekiyor.

 

 

PLEIN EXCLUSIVE ile ayrıntıların zenginliği ve şıklık saf işçilikle buluşuyor. Parlamaya ve ilgi odağı olmaya cesaret eden kadınlar için yaratılmış modellere aşık olacaksınız.

 

 

PLEIN HEXAGONAL ile saf işçilik, çağdaş tasarım ve özgünlük arasındaki mükemmel bağ kuruluyor.

 

 

PLEIN OVERSIZE konseptinde, geniş ve büyük çerçevelerin ikonikliği ile tanışın.

 

 

Siz de, çok yakında tüm ikonik modelleriyle Optizen Optik’te yer alacak bu sıra dışı markanın dünyasına bir adım atmak, iddialı güneş gözlüğü modellerini yakından incelemek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız bu özel listeye gelin birlikte bakalım. Philipp Plein güneş gözlüğü modellerini kaçırmamak için bizi takipte kalmayı unutmayın!

 

 

Philipp Plein Güneş Gözlüğü Modelleri

 

 

Philipp Plein SPP 050 0531 Güneş Gözlüğü

 

 

Philipp Plein güneş gözlüğü modellerimize hexagonal seriden bir modelle başlıyoruz.

 

Philipp Plein SPP 050 0531 Güneş Gözlüğü

 

Köşeli yapısı ve gözlük saplarındaki marka detayı onu bir adım öne taşıyor.

 

Philipp Plein SPP033S 0U28 99 Güneş Gözlüğü

 

 

Philipp Plein güneş gözlüğü modelleri listemizin belki de en iddialı modeli karşımızda: Philipp Plein SPP033S 0U28 99 Güneş Gözlüğü.

 

Bir şapkaya benzeyen tasarımı ile, 2023 yazında plajlarda tüm dikkati üzerinizde toplayacak ve sıra dışı olan tarzınızı bir üst seviyeye taşıyacaksınız.

 

 

Philipp Plein SPP 078 6AAX Güneş Gözlüğü

 

 

Philipp Plein Oversize konseptinden bir ürünle lisatemiz devam ediyoruz.

 

Philipp Plein SPP 078 6AAX Güneş Gözlüğü, geniş ve büyük çerçevelerinin yanında kırmızı marka detaylı gözlük saplarıyla da, Philipp Plein güneş gözlüğü modelleri listesinde bir adım önde.

 

 

Philipp Plein SPP 076M 0301 66-18 Güneş Gözlüğü

 

 

Markanın tasarım çizgisini bire bir gördüğümüz Philipp Plein SPP 076M 0301 66-18 Güneş Gözlüğü modelinde yine köşeli kesim dikkat çekerken, bu kez daha ince ve altın renk çerçeve ve gözlük saplarına rastlıyoruz.

 

 

Philipp Plein SPP 072M 09RM 57-18 Güneş Gözlüğü

 

 

Philipp Plein güneş gözlüğü modelleri listemize, Philipp Plein SPP 072M 09RM 57-18 Güneş Gözlüğü ile devam ediyoruz.

 

Geniş çerçevenin hakim olduğu modelde kullanılan yeşil ton, bu yılın trend güneş gözlüğü renklerinden biri.

 

 

Philipp Plein SPP 047 0700 Güneş Gözlüğü

 

 

Philipp Plein SPP 047 0700 Güneş Gözlüğü, markanın logosundaki altıgen şekle bir gönderme yapıyor adeta. Çerçevenin üst kısmının düz oluşu başka bir hava katan model, Philipp Plein güneş gözlüğü modelleri listesinde favorilerden biri olacağa benziyor.

 

 

Philipp Plein SPP030S 579X 57-18 Güneş Gözlüğü

 

 

Listenin son sırasını çok çok iddialı bir modelle kapatıyoruz. Plein Exclusive serisinin en çarpıcı modeli olan Philipp Plein SPP030S 579X 57-18 Güneş Gözlüğü, taşlarla çevirili çerçevesiyle göz kamaştırıyor. Siz de bu ürüne ilk sahip olanlardan olmak isterseniz, Optizen Optik’i takipte kalın!

 

 

 

2023 sezonuna damga vuracak olan Philipp Plein güneş gözlüğü modelleri için optizen.com.tr online sitemizi takip etmeyi ve size en yakın olan mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Etiketler: İddialı ve Çarpıcı Bir Yaşam Tarzı: Philipp Plein
Ağustos 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR