Klipsli Güneş Gözlüğü Modelleri

Klipsli Güneş Gözlüğü Modelleri

Klipsli Güneş Gözlüğü Nedir?

 

Güneş gözlükleri, yaz aylarında hem modanın bir parçası hem de göz sağlığımızı korumak için vazgeçilmez bir aksesuardır. Günümüzde birçok farklı güneş gözlüğü modeli bulunmaktadır ve bu modellerin arasında en popüler olanlarından biri klipsli güneş gözlükleridir.

 

Klipsli güneş gözlükleri, normal gözlük camlarına takılan bir çerçeve şeklindedir. Bu çerçeve, gözlük camlarını sabit tutmak için iki küçük metal klips kullanır. Bu sayede, klipsli güneş gözlükleri normal gözlüklerinizin üzerine takılabildiği gibi, güneşli bir günde ihtiyaç duyduğunuzda da hızlıca takılıp çıkarılabilir.

 

Klipsli güneş gözlüklerinin birçok avantajı bulunmaktadır. İlk olarak, normal gözlüklerinizin üzerine takılabildiği için herhangi bir ek çerçeve veya kordona ihtiyaç duymazsınız. Bu da klipsli güneş gözlüklerinin pratik ve kullanımı kolay hale getirir. Ayrıca, normal gözlüklerinizin üzerine takıldıkları için, güneşli havalarda herhangi bir ek yük taşımanız da gerekmez.

 

Ayrıca, klipsli güneş gözlükleri, normal gözlüklerinizle aynı stil ve renklerde bulunabilir, böylece görünümünüzde herhangi bir farklılık yaratmazlar.

 

Son olarak, klipsli güneş gözlükleri, normal güneş gözlüklerine kıyasla daha az yer kaplarlar. Klipsli güneş gözlükleri normal gözlüklerinizin üzerinde taşındıkları için, saklamak için ek bir alan gerekmez.

 

Klipsli güneş gözlükleri, pratik, ekonomik ve kullanımı kolay oldukları için birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca, birçok farklı stil ve renkte mevcut olduklarından, kişisel tarzınızı yansıtmak için birçok seçeneğiniz var. Klipsli güneş gözlükleri, normal gözlüklerinizle birlikte taşıyabileceğiniz harika bir aksesuardır.

 

Gelin hep beraber klipsli güneş gözlüğü modellerimize göz atalım.

 

 

 

Klipsli Güneş Gözlüğü Modelleri

 

 

Oliver Peoples OV 5483M 158987 48-19 Klipsli Gözlük

 

 

Listemize en tarz modellerimizden biriyle başlıyoruz. Oliver Peoples OV 5483M 158987 48-19 Klipsli Gözlük.

 

Oliver Peoples’ın kendine has yorumu ve tarzı ile birleşen bu klipsli güneş gözlüğü modelinde, leopra desen ve ince titanyum altın gözlük sapları da harika bir farklılık kazandırıyor.

 

 

Boss 1492CS JBW70 55-18 Boss Klipsli Gözlük

 

Boss markasının karakteristik çizgisinde bir klipsli güneş gözlüğü modeli: Boss 1492CS JBW70 55-18 Boss Klipsli Gözlük.

 

Köşeli dikdörtgen yapısı ve leopar desen gözlük saplarıyla çok şık bir model.

 

 

Tommy Hilfiger 1902/CS KB7WJ 50-20 Klipsli Gözlük

 

Yuvarlak, spor ve basic bir stile sahip Tommy Hilfiger 1902/CS KB7WJ 50-20 Klipsli Gözlük modelimiz, hem rahat hem de her tarza uygun bir model olarak öne çıkıyor.

 

 

Carrera CA 8062CS BLXSP 51-19 Klipsli Gözlük

 

Bir güneş gözlüğünde aranması gereken en önemli özelliklerden biri de tabi ki konforu. Carrera CA 8062CS BLXSP 51-19 Klipsli Gözlük modelimiz de bu konfor ve rahatlığı size sonuna kadar sağlıyor.

 

 

Boss 1150CS 807QT 55-18 Boss Klipsli Gözlük

 

 

Bir Boss modeli ile daha karşınızdayız. Dayanıklılığın ve şıklığın ön plana çıktığı bu klipsli gözlük modelimizde aradığınız her şeyi bulabileceksiniz: Boss 1150CS 807QT 55-18 Boss Klipsli Gözlük

 

 

Carrera CA 2039TCS 10AQT 48-20 Klipsli Gözlüğü

 

Sarı renk çerçeveleriyle farkınızı ve renkli tarzınızı ortaya koyabileceğiniz Carrera CA 2039TCS 10AQT 48-20 Klipsli Gözlüğü klipsli gözlük modelimizde, optik gözlük olarak renkli bir tarza sahipken, yeşil ton gözlük camlarınızı taktığınızda şık ortamlara hemen ayak uydurabileceksiniz.

 

 

Tommy Hilfiger TJ 0017CS 003IR 58-14 Klipsli Gözlük

 

Bir Tommy Hilfiger modeliyle listemize devam ediyoruz. Bu sefer dikdörtgen bir klipsli gözlük modeliyle karşımıza çıkan marka spor tarzından hiç ödün vermiyor. Tommy Hilfiger TJ 0017CS 003IR 58-14 Klipsli Gözlük ile farkınızı ortaya koyun!

 

Carrera CA 8061CS D515X 55-17 Klipsli Gözlük

Klipsli gözlük modelleri listemizin sonunda yine bir Carrera ile buluşuyoruz. Optik gözlük olarak basic, köşeli bir model halindeyken; güneş gözlüğü modunda aynalı mavi camlarıyla tüm dikkatleri üzerinize çekecek iddialı bir modele dönüşüyor. Carrera CA 8061CS D515X 55-17 Klipsli Gözlük modelini çok seveceksiniz.

 

 

Siz de kaliteli, şık ve Dünya markalarının klipsli güneş gözlüklerini iki yıl garantili, ücretsiz iade hakkıyla ve uygun fiyatlarla almak istiyorsanız optizen.com.tr online sitemize bakabilir ve size en yakın olan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: Klipsli Güneş Gözlüğü Modelleri
Eylül 05, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR