Lindberg Optik Gözlükleri

Lindberg Optik Gözlükleri

Lindberg nedir ?

Lindberg bir gözlük çerçevesi markasıdır. Markanın yolculuğu Danimarka’da başlayarak dünyaya yayılmıştır. Tercihlerini Lindberg gözlük modellerinden yana yapan kişiler dizilerde, filmlerde, Danimarka Kraliyet Ailesi üyerinde karşımıza çıkmaktadırlar.

 

Lindberg markası nasıl ortaya çıktı ?

Bay Poul-Jorn Lindberg eşiyle Danimarka’nın ikinci büyük şehri olan Arhus da Lindberg optik mağazasını 1969 yılında açmış farklı markaların ürettiği gözlükleri alıp satmaktayken kendisinin de gözlük ihtiyacı başlayınca mağazasındaki gözlükleri ağır ve kaba gelmiş. Kendisine hafif ve rahat bir gözlük olsa ne kadar rahat edeceğinin düşüncesiyle bir mimar arkadaşı Hans Dissing 1983 yılında konforlu hafif aynı zamanda da şık olabilecek her özelliği ile üstün gözlük tasarımı için bir araya gelmiş. Tasarladıkları ve ürettikleri çerçeveyle dünyanın ilk titanyum çerçeve serisi olan, air titanyum olmuş ve dünya da üretilen tüm gözlük çerçeveleri için yeni bir dönem başlatmışlardır.
 

Lindberg gözlüklerin özellikleri nelerdir ?

Lindberg gözlüklerde vidalara, perçinlere kaynakla birleştirilmiş parçalara yer verilmemiştir. Air titanyum serisiyle de Lindberg markasıyla özdeşleşmiş ikonik patentli spiral menteşe icat edilmiş ve günümüzde de kullanılmaktadır.
Şuan Lindberg markasının farklı koleksiyonları da bulunmaktadır.

Bu koleksiyonlarda titanyum, altın, asetat, platin, mücevherat ve bufalo boynuzu gibi değerli materyallerden oluşur. Koleksiyonların isimleri spirit titanyum, strip3p titanyum, air titanyum, air titanyum rim, thin titanyum, n.o.w titanyum, strip titanyum, asetat, mof titanyum, güneş ve çocuk serileri üretimleri devam etmektedir.

Lindberg markası güneş gözlüğü koleksiyonuna 2009 yılında başlamıştır. Güneş gözlüklerinde Zeiss Gözlük Camları ile iş birliği içindedirler.

 

Lindberg gözlük çerçevelerini farklı kılan nedir ?

Lindberg gözlükleri tasarlanırken üreticilerinin önceliklerinin gözlüğü kullanacak kişinin yüzüne uygun ayarlanmasının kişinin yüzüyle bütünleşip rahat ve esnek kolay kullanım sağlamayı amaçlamışlardır. Lindberg gözlük modellerini kullanan çoğu kullanıcı gözünde gözlük olduğunu unuttuğunu belirtmektedir.

Lindberg çarpıcı bir görsel etki yaratmak için tasarımlarında zamansız zarafet, olağanüstü dayanıklılık ve ayırt edici görsel etki için seçilmiş malzemeleri ustalıkla bir araya getirerek, detaylardan patentli yeni teknolojilerden ve eşsiz el işçiliğinden ödün vermeyerek benzersiz bir tasarımla üretilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı diğer gözlük markalarından ayrışmaktadır.

Kendine özgü bir çok patentli tasarımlarıyla bir tüy kadar hafif, incelik ve rahatlığı içinde bulunduran konfordan, şıklıktan ve zarafetten ödün vermeyen zarif tasarımlı Lindberg markası düzinelerce prestijli tasarım ödülüne layık görülmüştür. Lindberg optik gözlükleri tasarım açısından ve kullanılan malzemenin kaliteli olmasıyla ultra hafif gözlük kategorisinde yer almaktadır. Görünümü oldukça şık ve minimalize edilmiş bir yapıya sahiptir.

 

 

Seçeceğiniz Lindberg gözlüğünüzü özelleştirebileceğinizi biliyor musunuz ?

Lindberg koleksiyonlarında seçeceğimiz gözlüğümüzü kişiselleştirmemiz mümkündür. Size özel tasarım için modele karar verdikten sonra üretimdeki renkleri kontrol edip istediğiniz renk seçimlerini yapabiliriz. Saplardaki alternatifleri değerlendirip sizin için en uygun olana karar verip; Eğer istersek de gözlük saplarımıza yazı yazdırabiliriz. Tamamen size özel bir ürün oluşturmamız mümkündür.

Mağazalarımızdaki modelleri keşfetmek ve size en uygun gözlüğü oluşturmak için; Ayrıntılı bilgi, model, destek ve Lindberg fiyatları için bize Lindberg yetkili satıcısına sosyal medya hesaplarımızdan ve telefon numaralarımızdan ulaşın :)

Lindberg gözlükleri tasarım açısından ve kullanılan malzemenin kaliteli olmasıyla ultra hafif gözlük kategorisinde yer almaktadır. Görünümü oldukça şık ve minimalize edilmiş bir yapıya sahiptir.

 

https://www.optizen.com.tr/marka/lindberg
Etiketler: Lindberg Optik Gözlükleri
Eylül 05, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR