Miu Miu Güneş Gözlüğü Modelleri

Miu Miu Güneş Gözlüğü Modelleri

Miu Miu Gözlük Markası Tarihçesi

 

Miu Miu, Miuccia Prada'nın yaratıcılığının en sınırsız tasviridir. Geleneksel estetik çizgilerden uzak olan marka, özgürleşmiş ve bilinçli bir kadının özünü aktarıyor adeta. Miu Miu'nun gücü naif bir tasarım ve sıradışılık arasında dalgalanıyor ve çağdaş kadınlığın en asi ve baştan çıkarıcı halini yansıtıyor.

 

Miuccia Prada'nın tasarladığı Miu Miu, 1993'te doğdu. Miu Miu, yaratıcılığın özgürce ifade edildiği, modanın değişen doğasıyla oynayan yeni bir stilistik anlayışını yansıtır. Baştan çıkarıcı ve asi olan marka tasarımlarını zarif çizgilerle de birleştirerek karşıtlık oluşturmayı çok iyi başarır.

 

Bu kendine özgü dili ve birbirinden iddialı gözlükleriyle hazırladığımız Miu Miu gözlük modelleri listemize beraber bakalım.

 

 

Miu Miu Güneş Gözlük Modelleri

 

 

Miu Miu 09Ws 18c5s0 53 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Miu Miu ruhunu en iyi temsil eden modellerden biri olan Miu Miu 09Ws 18c5s0 53 Kadın Güneş Gözlüğü, neon pembe rengiyle iddialı ve aykırı ruhların kesinlikle ilk tercihi olacak.

 

 

Miu Miu 03Xs 1Ab5SO 54 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Cat eye gözlük deyinde ilk akla gelen Miu Miu gözlük modelleridir desek eksik olmaz! Miu Miu güneş gözlük modellerinde ikinci sırada Miu Miu 03Xs 1Ab5SO 54 Kadın Güneş Gözlüğü var.

 

Siyahtan vazgeçemeyenlerin favorisi olacak bu model şıklığınıza şıklık katacak.

 

 

Miu Miu 03XS 07D0A6 54 Kadın Güneş Gözlüğü

 

Leopar desen kimimiz için bir bağımlılık!

 

Miu Miu 03XS 07D0A6 54 Kadın Güneş Gözlüğü, Miu Miu’nun imzası olan cat eye şekli ile gönülleri fethediyor.

 

Hem klasik hem de spor tarzla uyumu yakalayabilen güneş gözlüğü, size Miu Miu’nun sıradışı ama zarif şıklığını yaşatacak.

 

 

Miu Miu 09Ws 1425S0 53 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Bir beyaz klasiği olan Miu Miu 09Ws 1425S0 53 Kadın Güneş Gözlüğü, markasını üstünde taşımayı sevenlerin bir numarası olacak! Yazın favori rengi beyazın hakim olduğu model, her zaman farklı olmayı seven kadınların favorisi olabilir.

 

Miu Miu güneş gözlüğü kullandığınızı her zaman hissedeceğiniz ve gösterebileceğiniz bu modelde hem tarzınız konuşacak hem de gözleriniz konforlu bir görüşe sahip olacak.

 

 

Miu Miu 12Ws 1Ab5s0 51 Güneş Gözlüğü

 

 

Miu Miu 12Ws 1Ab5s0 51 Güneş Gözlüğü, siyah rengi, altın sap detayları ve geometrik şekliyle bir harika!

 

Gözleri tam kapsayan çerçeve yapısıyla konforlu bir görüş ve rahatsız eden güneş ışınlarından da tam koruma sağlıyor.

 

 

Miu Miu 07Xs 01T02N 60 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Miu Miu gözlük modelleriyle tanışmadıysanız, hala geç kalmadınız! Farklı renkleri kullanmayı seven marka, Miu Miu 07Xs 01T02N 60 Kadın Güneş Gözlüğü modeli ile bu kez bordonun asilliğini öne çıkarmayı başarmış. Kendinden emin kadınların tercihi olacak bu modelde şıklık ön planda.

 

 

Miu Miu 03Xs 02M05H 54 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Açık tonları seven kadınlar bu modele bayılacak! Miu Miu 03Xs 02M05H 54 Kadın Güneş Gözlüğü, yine bir Miu Miu klasiği cat eye şekli ile kendine aşık ediyor!

 

 

Miu Miu 05Xs Ush146 55 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Büyük çerçeve sevenleri hemen buraya alalım! Miu Miu 05Xs Ush146 55 Kadın Güneş Gözlüğü, yaz için en uygun modellerden biri olacak.

 

Bordo çerçeveleri pembe tonlarında camları ile Miu Miu gözlük modelleri arasında ilgi çeken bir model.

 

 

Miu Miu 09Ws 1Ab5s0 53 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Miu Miu gözlük modelleri arasında en çok tercih edilen Miu Miu 09Ws 1Ab5s0 53 Kadın Güneş Gözlüğü, klasik siyah rengi ile kendini her yerde belli ediyor! Miu Miu markasıyla tasarlanan gözlük sapları ile başka hiçbir detaya gerek kalmadan tarzınızı ortaya koyacak ve “ben buradayım” diyebileceksiniz.

 

 

Tüm Miu Miu güneş gözlüğü modelleri için optizen.com.tr online sitemizi ziyaret edebilir ya da size en yakın olan mağazamıza uğrayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: Miu Miu Güneş Gözlüğü Modelleri
Eylül 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR