Modo Gözlükleri

Modo Gözlükleri

Modo 90’lı yıllarda Newyork’ta Alessandro Lanaro adında genç bir tasarımcı tarafından kuruldu. Minimal ve yenilikçi tasarımları ile iyi bir konuma gelmeyi hedeflemiştir.

En başından beri hafiflik ve kalıcı kalite sunan gözlükler, tasarım hassasiyetinin yanı sıra yapısı ve ışık dengesini sağlamıştır.

 Kaliteyi ve hafifliği  sunan Modo gözlükler, En ince titanyum çerçevelerden kalın asetat modellere, kullanıcıya birçok seçenek sunmaktadır. Stil öncelikli Modo, yurtdışında da birçok ünlü tarafından severek kullanılmaktadır. Şık ve benzersiz tasarımları Modo’yu oldukça özel kılıyor ve yüksek kalite gözlükleriyle öne çıkarıyor.

Genelde klasik ve geleneksel çizimleri olsa da gün geçtikçe gözlüklerinde yeniliklere yer verip modaya uygun, olağanüstü tasarımlar sergilemiştir.

Modo gözlükler parlak renklere sahiptir. Çerçeveler titanyum, asetat malzemelerinden yapılmaktadır. Modo gözlük çerçeveleri genelde yuvarlak, dikdörtgen ve kedi gözü modellerini öne çıkarmaktadır.

Minimalizm ve modern tasarımıyla dikkat çeken bir görünüme sahip olan optik gözlükleri, soft renkleriyle şık bir bakış açısı yaratmıştır. Kişiye özel tasarım, lens ve çerçeve seçenekleriyle istenilen gözlük yapısı kullanıcı için kolaylık sağlamaktadır. Her yönden dengeli bir tasarım yapısı mevcuttur. Titanyum çerçeve yapısı Minimalist ve estetik bir görüş sunar. Optik koleksiyonlar her sezon yenilikçi malzeme materyali ve işlevselliği sayesinde, kullanıcı için tercih edilebilecek kaliteli gözlük skalasında yer almaktadır. Güneş gözlüklerinde ise UV koruması mevcuttur. Kalite ve modernizenin bütünleşmiş hali olan modo optik ve güneş gözlükleri özel tasarımlarıyla lüks kategorisinde yer almaktadır. 

Modonun güneş koleksiyonu minimalist ve hafif tasarımlara sahiptir. Modaya uygun ve üstün güneş koruması sağlar. Modo güneş gözlükleri, yansıma önleyici kaplamaya sahip, yüksel kromatik tanımlı (HCD) polarize camlarla donatılmıştır. Bu camlar %100 UV koruması sağlar.

Aynı zamanda çevreci ve doğaya önem veren modo markası, bütün ürünlerini sürdürülebilir materyallerden üretmektedir.

Modo gözlük çerçevelerinin 9 adet koleksiyonu bulunmaktadır.

 

 

Paper Thin Titanium

En hafif optik çerçevelere sahiptir. Ultra ince beta titanyum çerçeveler kullanılır.

Paper Thin Acetate

Şık ve hafif koleksiyonda, titanyuma asetat çerçeve ekleniyor. İnce ve canlı tonlar kullanıcıya sunuluyor.

Paper Thin Rimless

Renkli beta titanyum saplar, stil ve tasarım ayrıntıları ile birleşiyor.

 

R 1000 + Titanium

R 1000 + Titanyum Red Dot Ödülü 2021'i kazandı. Yenilikçi R 1000 + Titanyum koleksiyonumuz vidasız menteşeler ile Titanyum çerçeveler süper hafif ve esnektir. Hafif, dayanıklı ve uyarlanabilir olan bu koleksiyon, teknik ve estetiği dengeler.

 

 

Beta Titanium Air

Beta Titanium Air, temiz çizgileri cesur bir kontrast iç tonu ile birşeliyor. Daha hafif kullanım için belirli modellerin ultra ince Beta-titanyum köprüleri doğrudan çerçeveye bağlanıyor.

Beta Titanium Air, MODO'nun detaylara verdiği önemle süper rahat, hafif bir his ve minimalist bir estetik sunar.

 

Block Titanium

Mükemmel temiz bir çizgi ve hafif bir etki elde etmek için tüm Blok Titanyum çerçeveleri üretiyoruz. Tasarımlar, MODO'nun ayrıntılara olan ünlü ilgisiyle zamansız ve sofistike bir koleksiyona taze ve heyecan verici bir his katan özel çift renklendirmemize sahiptir.

 

Super-Thin Acetate

 Bu klasik koleksiyon, ince detayları, benzersiz bir menteşeyi hassas metal çerçeve ile birleştirir. Super-Thin Asetat, kullanıcılara kalıcı konfor ve renkli tasarım sunuyor.

 

Metal Core Acetate

Bu koleksiyon, asetatın stil, renk ve doku olanaklarını paslanmaz çelik çekirdeğin esnekliğiyle birleştirir. Eşsiz yapısı sayesinde, bu çerçeveler her zaman şekillerini korur.

 

3D Lab

MODO'nun 3D Lab koleksiyonu, Akıllı Üretimin ön sıralarında yer alan yeni bir Dijital ustalık biçimidir. Çerçeveleri, hassas işçilik sağlayan en son eklemeli üretimden yararlanarak 3D baskılıdır.

Bu koleksiyonlar ince asetat serisi olan modo optik gözlüklerdir.

 

Modo optik çerçeveleri incelemek için tıklayınız..

Modo güneş gözlüklerini incelemek için tıklayınız..

Etiketler: Modo Gözlükleri
Eylül 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR