Silhouette Gözlük Modelleri

Silhouette Gözlük Modelleri

Silhouette kelimesi Fransızca’ da ‘silüet’ anlamına gelmektedir. Marka adını oldukça iyi kurgulamış olan Silhouette, ilk olarak 1964 yılında Avusturya Linz’de kurulmuştur. İlk kurulduğu konumda, varlığını hala devam ettiren Silhouette; premium çerçeveler ve hafif yapılı çerçeveleriyle sektöre oldukça iddialı bir giriş yapmıştır. Çoğunlukla el işçiliği ile üretilen tasarımları sayesinde, özel bir yapı oluşturmuştur.

Kaliteli, esnek ve hafif çerçeveleriyle kendini eşleştiren Silhouette günümüzde, ürünlerini Dünyanın birçok ülkesine ihraç etmektedir.

Yüz parametrelerine uygun; konforlu ve şık çerçeve tasarımlarıyla, markasını globalleştiren Silhouette, sürekli değişen ve yenilenen yapısıyla kendini geliştirmektedir. Silhouette, radikal ve cesur bir karar alarak, cam üretimine başlamıştır. İlk olarak optik gözlüklerin cam üretimiyle başlayıp, daha sonra güneş gözlüklerinin cam üretimiyle devam etmiştir.

Vision Sensation kampanyasıyla dünyaya tanıttığı, cam üretimi sayesinde Silhouette gözlükler çerçeveleriyle birlikte sınırsız bir görsel deneyimi sunmaktadır. Optik gözlük kullanıcıları, sürekli kullanımdan kaynaklı olarak; konforlu ve çok hafif gözlükleri tercih etmektedir. Vision Sensation’ un ana teması, dünyanın en hafif ve rahat gözlüğünü üretmektir.

 

 

Silhouette, Visison Sensation lansmanını ilk olarak İtalya’da yapmıştır. Oldukça başarılı geçen ilk lansmanın ardından İngiltere, İspanya ve Benelüks’te lansmanlarına devam etmiştir. Sürekli inovatif bir bakış açısına sahip olan Silhouette, 2017’de verdiği röportajda yeniliklerin her daim öncüsü olacağının sinyalini vermiştir. Markanın vizyon-misyon tanımlarının altını, yaptıklarıyla dolduran Silhouette, ürünlerine gösterdiği önemi kalitesiyle taçlandırmaktadır.

 

Neden Silhouette Gözlüklerini Tercih Etmeliyiz?

Silhouette titanyum gözlükler, optik gözlük kullanıcılarına oldukça avantajlı bir kullanım sağlar. Esnek yapısıyla vida dahi bulundurmayan Silhouette optik gözlükler, kendi camlarını üretmeleri sayesinde ihtiyaçlarınızı tamamen karşılamaktadır. Tasarımlarını her zaman sınırsız görme alanı sağlama amacıyla, geniş cam olarak yapılandırmaktadır. Olabildiğince görüş alanını genişletmektedir. Bu sayede Silhouette optik gözlük kullanıcıları, daha fazla görüş alanı elde etmiş olmaktadır.

Çerçeve üreticilerinin cam üretim parametrelerine sahip olmadığı ya da optik cam üreticilerinin çerçeve üretim parametlerine sahip olmadığı bir sektörde Silhouette; her iki parametreye de uzman ve araştırmacı kadrosuyla hakimdir. Her iki parametrede uzman hale gelen Silhouette, insanlara gündelik hayatlarında; gözlerinde gözlük olduğunu unutturacak kadar esnek, hafif, titanyum çerçeve ve cam tasarımlarıyla kullanıcılarını oldukça rahatlatmaktadır. Silhouette numaralı gözlüklerini %40 inceltilmiş polikarbon camlarıyle üretmektedir.  Esnek ve hafif yapısı sayesinde Silhuette optik ve güneş gözlüklerini, uzun süre kullanabilirsiniz. Silhouette numaralı optik gözlüklerini istediğiniz her renk ve modelde bulabilirsiniz.

Markanın inovatif yapısıyla birlikte, tüm gözlük modellerinin tasarımları da uzman bir ekip tarafından; çağa ve modaya uygun olarak tasarlanmaktadır. Silhouette gözlük modelleri dediğimizde aslında herkesin aklına ilk gelen ‘varlığını hissetmediğiniz gözlükler’ tabiri olacaktır. Silhouette gözlüklerini taktığınız ilk andan itibaren aşık olacaksınız. Gözlük takmak zorundaysanız ve gözlük takmaktan hoşlanmayan biriyseniz; Silhouette gözlükler tam size göre. Hem ince camlarıyla hem de titanyum yapısıyla oldukça esnek ve hafif olan Silhouette gözlük modelleri; güneş gözlüklerinde de aynı kaliteyi ve şıklığı yakalamaktadır. Güneşin yüzünü gösterdiği yaz aylarında gözünüzde olduğunu hissetmeyeceğiniz, UV ışınlarından koruyan ve konforlu bir kullanım sağlayan Silhouette güneş gözlüklerine sahip olduğunuz andan beri neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak görmüş olacaksınız. Sadece klasik tasarımlar değil, kendine has tasarımlarıyla da dikkat çeken tüm Silhouette gözlüklerini Türkiye’de tüm renk ve modelleriyle Optizen Optik mağazalarımızda bulabilirsiniz.

Silhouette gözlük fiyatları için; optizen.com.tr sitemizi ziyaret edebilir ya da size en yakın olan mağazamıza uğrayabilirsiniz.
Etiketler: Silhouette Gözlük Modelleri
Ağustos 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR