Alexander Wintsch Optik Gözlük Modelleri

Alexander Wintsch Optik Gözlük Modelleri

 

Yaratıcılık ve Tasarımın Birleştiği Marka: Alexander Wintsch

 

Alexander Wintsch markası adını da aldığı Alexander Wintsch tarafından Madrid’de kurulan köklü bir gözlük markasıdır.

 

Alexander Wintsch, baba mesleği olan gözlük ustalığını öğrenmiş ve devam ettirerek markayı bugünlerine getirmiştir. Madrid'de ilk atölyesini açan Wintsch, gelenekten esinlenerek çerçeveler tasarlamış ve her birini bu markanın özel parçaları haline getirmiştir.

 

Şimdi, kuruluşundan neredeyse 40 yıl sonra; ayrıntı, yaratıcılık ve kalitenin buluştuğu çizgi ötesi tasarımlarla adından söz ettiren Alexander Wintsch optik gözlük modelleriyle bir Dünya markası haline gelmiştir.

 

Minimal tasarımlı optik gözlük modellerinin ilhamını İsviçre’nin göz alıcı dağlarından alan marka, optik gözlük modellerinin isimlerini de yine bu dağlardan almaktadır.

 

Alexander Wintsch tasarladığı ve üretiiği gözlükler için şöyle demiştir: “Tasarım karmaşıktır ve onu yaratmak için tüm duyularımı kullanırım, bu yüzden her model ailemin bir üyesi gibidir: yeri doldurulamaz ve benzersiz”

 

Biz de sizin için benzersiz ve sıra dışı Alexander Wintsch optik gözlük modellerini bir araya getirdik. Gelin hep birlikte listemize göz atalım.

 

Alexander Wintsch AW20199 C2

 

 

Listemizin ilk modeli Alexander Wintsch AW20199 C2.

 

Alexander Wintsch optik gözlük modellerinin en belirgin özelliği kalitesinin yanı sıra, sıra dışı bir çizgiye de sahip olması. Belki de bu farlılığı en iyi şekilde gözler önüne seren modellerden biri de karşınızda.

 

Alt ve üst çerçeve farklılığı, mavi ve kahverengi uyumunu birleştiren çerçevesi ve gözlük saplarıyla tam bir ikon. Tarzını ortaya koymayı sevenlerin tercihi olacak bir model.

 

Alexander Wintsch AW6120 C1

 

 

Alexander Wintsch optik gözlük modellerinden ikincisi Alexander Wintsch AW6120 C1.

 

Bu modelde de yine minamal çizgilerin ve yuvarlak hatların öne çıktığını görüyoruz. Gözlük saplarına verilen leopar detayla sıradanlıktan uzaklaşan bir optik gözlük modeli.

 

Alexander Wintsch AW6122 C3

 

 

İnce titanyum çerçevesi ve üst çerçevelere verilmiş siyah detayı ile Alexander Wintsch optik gözlük modelleri arasına girmeyi başaran Alexander Wintsch AW6122 C3 modeli de basit ama iddialı olmayı sevenlerin kalbini fethedecek gibi.

 

Alexander Wintsch AW6117 C2

 

Köşeli ve daha büyük çerçeveleri tercih edenler için ideal bir model var sırada. Alexander Wintsch AW6117 C2.

 

Alexander Wintsch optik gözlük modelleri arasında dikdörtgen şekli ile dikkat çeken model, yine tarz ve kaliteli duruşuyla ön planda.

 

Alexander Wintsch AW3022 C3

 

Alexander Wintsch optik gözlük modelleri arasında belki de en sıra dışı modele geldik diyebiliriz.

 

Alexander Wintsch AW3022 C3 modeli ince titanyumdan çerçeveleri, yuvarlak ve kulak arkasına doğru uzanan farklı tarz sapıyla ilk bakışta dikkatleri üzerinize toplatacak gibi duruyor.

 

Altın-bakır ton rengi de Retro tarzı benimseyip, aksesuarlarında tercih edenler için bir harika!

 

Alexander Wintsch AW688 C1

 

 

Yine Alexander Wintsch imzasını sonuna kadar taşıyan bir model daha. Genel anlamda hep basit ama tarz bir çizgiden gitmeyi tercih eden markanın Alexander Wintsch AW688 C1 modeli de bunun en güzel ve şık örneği.

 

Alexander Wintsch optik güzel modellerinin bir kısmında tercih edilen katmanlı çerçeve yapısı, modele ayrı bir hava da katıyor.

 

 

Alexander Wintsch AW6105 C2

 

 

Alexander Wintsch optik gözlük modelleri arasında bir klasik diyebiliriz Alexander Wintsch AW6105 C2 modeli için.

 

Gümüş çerçeveleri, yuvarlak kesimiyle şıklığı ön plana çıkaran modelin vazgeçemeyenleri çok olacak gibi!

 

 

Tüm numaralı (optik) gözlük ve güneş gözlüğü modelleri için optizen.com.tr online sitemize bakabilir ve size en yakın olan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Alexander Wintsch Optik Gözlük Modelleri
Ağustos 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR