Saint Laurent Güneş Gözlüğü Modelleri

Saint Laurent Güneş Gözlüğü Modelleri

Saint Laurent: İkon Bir Marka Öyküsü

 

 

Yves Saint Laurent ya da en bilinen adıyla YSL, 1962 yılında tasarımcı Yves Saint Laurent ve ortağı Pierre Bergé tarafından kurulmuş lüks bir moda evi markasıdır.

 

Erkek ve kadın giyim tarzı arasındaki çizgiyi silikleştiren ve kadınlar için maskulen tarzın ortaya çıkmasına sebep olan marka; giyim, parfüm, gözlük, ayakkbı gibi ürünlerden oluşan lüks bir skalaya sahip.

 

Tasarımcı Yves Saint Laurent’in kışkırtıcı ve cezbedici bir çizgiye sahip olmasıyla ve bunu tasarımlarına yansıtmasıyla doğan Saint Laurent markası, keskin ve net çizgisini tasarladığı her ürün gamında ortaya koyuyor.

 

Saint Laurent güneş gözlüklerinde de aynı net ve kadınsı çizgiyi koruyan markanın, öne çıkan güneş gözlüğü modellerini sizler için inceledik. Siz de bir Saint Laurent kadınıysanız bu liste eminiz çok ilginizi çekecek! Gelin hep beraber Saint Laurent güneş gözlüğü modelleri listemizi incelemeye başlayalım.

 

 

Saint Laurent Güneş Gözlüğü Modelleri

 

Saint Laurent 372 002 54-16 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Saint Laurent güneş gözlüğü modellerinin çoğunun barındırdığı keskin, köşeli hatlara sahip olan Saint Laurent 372 002 54-16 Kadın Güneş Gözlüğü, listemizin ilk modeli.

 

Cat eye tarzındaki model aynı zamanda da 2023 trendlerinde yine yerini alan kahverengi, leopar desenlere hakimiyeti ile de dikkat çekiyor. Kalın çerçevelerine tezat ince gözlük sapları da modele ayrı bir hava katıyor.

 

 

Saint Laurent 474 005 56-17 Güneş Gözlüğü

 

 

Geniş, büyük çerçeveli bir Saint Laurent güneş gözlüğü modeline geldi sıra. Saint Laurent 474 005 56-17 Güneş Gözlüğü.

 

Nude tonları, minimal tasarımı ve yine köşeli tarzıyla, markanın stilini ortaya koyan modelin hayranları çok olacak gibi!

 

 

Saint Laurent SL 312 M 003 58-17 Saint Laurent Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Saint Laurent güneş gözlüğü modelleri listemizin yeni sezon ürünlerine giriş yapıyoruz bu modelle. Çok yakında Optizen mağazalarında bulabileceğiniz Saint Laurent SL 312 M 003 58-17 Saint Laurent Kadın Güneş Gözlüğü, büyük ve dikkat çekici modelleri severler için güzel bir seçenek.

 

 

Saint Laurent M94 001 53-20 Güneş Gözlüğü

 

 

Yuvarlak hatlara sahip olmasına rağmen yine cat eye tarzını da yaşatan Saint Laurent M94 001 53-20 Güneş Gözlüğü, gözlük sapındaki “YSL” marka detayıyla iddialı bir Saint Laurent güneş gözlüğü modeli.

 

Siyahın klasikliğinden bu küçük detayla ayrışan modelimizin tutkunları da bir hayli fazla.

 

 

Saint Laurent 466 003 54-17 Kadın Güneş Gözlüğü

 

 

Kırmızının cezbedici etkisinin Saint Laurent tasarımıyla buluştuğu Saint Laurent 466 003 54-17 Kadın Güneş Gözlüğü modeli her mekanda iddialı ve zamansız olmanızı sağlayacak.

 

Saint Laurent güneş gözlüğü modelleri arasında hemen sıyrılabilen modelimiz, ona sahip olanları da bir anda ortamların gözdesi yapacak!

 

 

Saint Laurent SL 536 003 Güneş Gözlüğü

 

 

Farklı tarzıyla, Saint Laurent güneş gözlüğü modelleri arasında en öne çıkanlardan biri olacak yeni sezon ürünlerinden biri daha: Saint Laurent SL 536 003 Güneş Gözlüğü; sivri ve çekik çerçevesiyle kendinden eminliğin simgesi gibi adeta.

 

Saint Laurent güneş gözlüğü modelleri listemize girmeyi her detayıyla hak eden bir gözlük.

 

 

Saint Laurent LISA SL 302 004 55 Saint Laurent Güneş Gözlüğü

 

 

Saint Laurent güneş gözlüğü modellerinin 2023 yılında yeni çıkacak ve çok yakında Optizen mağazalarında yerini alacak olan Saint Laurent LISA SL 302 004 55 Saint Laurent Güneş Gözlüğü modeli listemizin belki de en farklı gözlüğü.

 

Kara, dikdörtgen ya da yuvarlak kesimlerin dışında sıra dışı bir tarz arayanların hayran kalacağı modelimizin, hem şekli hem altın titanyum çerçeveleri göz dolduruyor.

 

 

Saint Laurent Palace SL 537 002 Güneş Gözlüğü

 

 

Yine 2023 yeni modellerimize devam ediyoruz. Çok yakında tüm mağazalarımızda yerini alacak olan Saint Laurent Palace SL 537 002 Güneş Gözlüğü, düz kesim üst çerçevesi ve köprü kısmında var olan altın detayıyla oldukça iddialı.

 

 

Saint Laurent SL 570 002 54-17 Güneş Gözlüğü

 

 

Listemizin sonuna geldiğimizde yine yeni sezon modellerinden Saint Laurent SL 570 002 54-17 Güneş Gözlüğü ile karşılaşıyoruz.

 

Yeni sezon modellerinde sıkça rastlayacağımız üst çerçeve detaylarına hakim olan modelimiz, koyudan açığa giden cam rengi ile de harika tarzını tamamlıyor.

 

Çok yakında diğer Saint Laurent güneş gözlüğü modellerimizin arasında olacak ve mağazalarımızda bulabileceğiniz modelimiz için takipte kalın!

 

 

 

Saint Laurent ve diğer markaların güneş gözlüğü modelleri için optizen.com.tr online sitemize bakabilir ya da size en yakın olan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: Saint Laurent Güneş Gözlüğü Modelleri
Ağustos 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR