Serengeti Güneş Gözlükleri

Serengeti Güneş Gözlükleri

1985 yılında Amerika Birleşik Devletleri Florida'da kurulan Serengeti gözlük markası, dünya çapında satış ağı olan, global, saygın, 140 yılı aşan Ar-Ge çalışmalarıyla; estetik, tasarım ve yaratıcılık anlayışıyla, en gelişmiş gözlük teknolojilerini birleştirebilen ikonik bir markadır.

 

Onlarca yıllık bu deneyimiyle ve kullandığı teknolojilerle Serengeti gözlük, dünyanın en yenilikçi ve yaratıcı, birinci sınıf gözlük markası olarak listede yerini alır.

 

Pazar lideri olarak sürekli kendini zorlamayı hedefleyen Serengeti gözlük markası; sürekli yenilik yapmak, yeni teknolojileri gözlüklerine entegre etmek ve pazar standartlarını sürekli ve yeniden tanımlamak için çalışmaktadır.

 

Serengeti markasının vizyonu; herkesin bu dünyayı en ilham verici şekilde deneyimlemesini sağlamak, görüş kalitesi ve konforunu herkes için en iyi yapmaktır.

 

Bunu başarmak için de gözlük koleksiyonunu büyük bir titizlikle tasarlıyor, mühendisliğini yapıyor ve üretiyor.  Her gözlük parçasında mükemmelliği arayan Serengeti gözlüğün de rakiplerinden ayrıldığı en önemli fark bu oluyor. Ayrıca Serengeti gözlük, görüşü en iyi şekilde deneyimleyabilmemiz için, 3'ü 1 arada lens teknolojisini en üst düzey kalitede sağlayan tek markadır.

 

 

Serengeti Leandro Glacier 8585 Güneş Gözlüğü

 

SERENGETİ GÖZLÜKLERİ DİĞER GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİLER

 

IŞIĞA MÜKEMMEL ADAPTASYON - FOTOKROMİK TEKNOLOJİSi

Fotokromik teknolojide öncü olan Serengeti, gözlerinize her zaman ve tüm hava koşullarında ihtiyaç duyulan tam ışık miktarını sağlar.  Serengeti gözlük lensleri, atmosferdeki UV radyasyonunun miktarına tepki vererek, ışıktan karanlığa kademeli olarak geçiş yapmak için en uygun şekilde tasarlanmıştır.

Serengeti gözlüklerde; lensin ışığa uyum sağlama yeteneği sayesinde, fotokromik teknolojisi bu uyum işlemini gözleriniz yerine yaparak göz yorgunluğunuzu ortadan kaldırır.

 

ULTRA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK - SPEKTRAL KONTROL

Sadece Serengeti gözlüklere özgü Spektral Kontrol teknolojisi sayesinde, renkleri, kontrastları iyileştirerek ve derinlik algısını geliştirerek size Yüksek Çözünürlük sunar.

 

ZARARLI MAVİ IŞIĞIN %95'İNİN ENGELLENMESİ

Ayrıca görüşünüzü mükemmel bir şekilde korur ve zararlı mavi ışığı %95'e kadar engelleyerek gözlerinizi yaşlanma ve DMLA gibi hasarlardan korur.

 

ÜSTÜN PARLAMA KORUMASI - POLARİZASYON TEKNOLOJİSİ

Serengeti gözlükler, polarizasyon teknolojisi sayesinde; yoldan, kardan, denizden ve yüzeylerden gelen rahatsız edici parlama ve yansımaları ortadan kaldırarak, görüşünüzün net olmasını sağlar ve göz yorgunluğunuzu da giderir.

Bu faydalar da Serengeti gözlükleri özellikle sürücülerin ve pilotların tercih ettiği bir marka haline getirdi. Ayrıca; eğer katarakt ameliyatı olduysanız, sonrasında da Serengeti gözlükleri kullanmanız tavsiye edilir.

 

 

 

Serengeti Leonora 8843 51-21 Güneş Gözlüğü

 

NEDEN SERENGETİ GÖZLÜK?

 

Serengeti gözlükleri diğer güneş gözlük markalarından ayıran en önemli fark cam özellikleridir. Eğer bir Serengeti gözlük almak istiyorsanız, aşağıda size sunulan 7 adet cam seçeneğini mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

 

1. Drivers: Bu fotokromik teknolojisi ile üretilen cam araba kullananlar için vazgeçilmezdir.

2. Drivers Degrade: Bu fotokromik teknolojisi ile üretilen cam ise pilotlar içindir.

3. Drivers Polarize: Polarizasyon özelliği ile rahat ve güvenli bir sürüş sağlar.

4. 555nm: Çok ışıklı ortamlarda mükemmel sonuç veren bir camdır.

5. 555nm Polarize: Yine ışıklı ortamlarda çok iyi sonuç verir ama tek farkı polarize olmasıdır.

6. Sedona: Sporculara önerilir. Golf oynayanlar ve kayak yapanlar için idealdir.

7. Sedona Polarize: Yine golf oynayanlar ve kayak yapanlar için tavsiye edilir ve tek farkı polarize olmasıdır.

 

En yüksek optik kalitesine sahip güneş gözlüğü markalarından biri olan Serengeti gözlüklerin, 'photochromic' ve 'gradient' lensleri ise genellikle pilotlar tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca spektral kontrol sistemine sahip tek marka olmasından dolayı, Serengeti gözlüklerde renkler birbirine karışmaz ve size kontrastlı bir görüntü sunar. Eğer bir outdoor tutkunu ve doğayı keşfetmeyi seven biriyseniz, Serengeti tam sizlik olabilir.

 

Serengeti gözlük modelleri ve fiyatları için; optizen.com.tr online sitemizi ziyaret edebilir ya da size en yakın olan mağazamıza uğrayabilirsiniz.

Etiketler: Serengeti Güneş Gözlükleri
Ağustos 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR