Blog Başlık

  • Ağustos 08, 2024 Güneş Gözlük Modelleri

    2022 Sezonunda En Trend Güneş Gözlük Modelleri

    Bahar geldi! Güneşli günlere çok az kaldı. Doğanın uyanmasıyla cıvıl cıvıl renklerin bütünleşmesi, yaz ruhunun ufak ufak başladığının habercisi. Yaz mevsiminin en güzeli, güneşli havaların çoğalmasıdır. Güneşi ve yazı seviyoruz. Peki yaz hazırlıklarımız tamamlandı mı?

     

    Güneşi sevdiğimiz kadar güneşin etrafa yaydığı zararlı ışınlardan hem cildimizi hem de gözlerimizi korumak zorundayız. Cildimiz için çeşitli güneş kremleri kullanırken, gözlerimiz içinse mutlaka UV özellikli güneş gözlükleri kullanmalıyız. Bir güneş gözlüğü, güneşin morötesi ışınlarından korumanın yanısıra polarize özellikleri sayesinde güneşin yaratmış olduğu parlamaları da engellemelidir.

     

    Güneş gözlükleri yalnızca güneşin zararlı ışınlarından korunmak için değil, aksesuar olarak da oldukça kullanılmaktadır. Aksesuar olarak kullanımda; estetik kaygılar ön planda olsa da, önemli olan göz sağlığını korumaktır ve bunun unutulmaması gerekir.

     

    2022 sezonunda toprağınızdan uyanıp, renkli bir yaza girdiğinizde; hem estetik hem de sağlık açısından ideal olan güneş gözlüklerini sizler için listeledik!

     

    Gelin; güneş gözlüğü kararınızı vermeden önce, 2022 güneş gözlük trendlerine birlikte göz gezdirelim.

    Güneş Gözlük Modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR